TURSKA LETO 2015 - ARANŽMANI, CENE, PREVOZ

TURSKA
Republika Turska nalazi se većim delom – oko 97% u Maloj Aziji i manjim delom - oko 3% na Balkanu. Ova Evroazijska država izlazi na četiri mora – Crno na severu, Mramorno na severozapadu, Egejsko na zapadu i Sredozemno more na jugu. Ovakav geografski položaj čini je savršenom turističkom destinacijom sa predivnim mestima za letnji odmor - Marmaris, Bodrum, Kušadasi, Fetije, Alanja, Antalija...samo su neka od najpoznatijih. Izuzetno istorijsko i kulturno nasleđe čine je jedinstvenom u svetu.
Istanbul, jedini grad koji se prostire na dva kontinenta, je sam po sebi svetsko čudo koje se, između ostalih, neizostavno mora posetiti.

ALANJA LETO 2015

Alanja, Turska

Letovalište na Sredozemnom moru, nalazi se na jugu Turske. Stari grad predstavlja pravu istorijsku atrakciju dok se plaže koje se prostiru oko Alanje smatraju najlepšim na čitavoj turskoj rivijeri. Od svih je svakako najčuvenija Kleopatrina plaža na kojoj se po legendi kupala ova egipatska vladarka.

 

BODRUM LETO 2015

Bodrum, Turska

Bodrum je grad na obali Egejskog mora - poznat još u antičko doba pod imenom Halikarnas. Izuzetno je popularna turistička destinacija sa fantastičnom klimom, predivnim peščanim plažama i velikim brojem luksuznih hotela. Raznolikost ponude jedna je od glavnih i najboljih karakteristika ovog mesta.

 

 

LETO.RS